неделя, 16 юни 2013 г.

За JIJI

Нямах представа, че JIJI прави почерпка, бях замислила просто да и изпратя моето морско ATC, което тя толкова хареса, защото много ми допадна като човек, а и в знак на благодарност, че винаги публикува толкова хубави коментари под постовете ми ;))) Добре, че Снежи (bejko) спомена на нашата първа мюнхенска среща, че тя прави игра, та запретнах ръкави и ето какво измайсторих, използвайки всички материали от първа неоходимост, които бях помъкнала към Мюнхен. Те включваха разбира се печатите, които спечелих от Shme- няколко сладурски мечета, изключително подходящи за малки розови съкровища, като на JIJI, както и тичинките, които Дани от Dashick беше толкова мила да подели с мен. На картичката се виждат и първите ми опити да правя мои цветчета с картони от core'dinations с помощта на пъчове. 
Още веднъж желая на JIJI от сърце здраве и много щастливи моменти с малкото съкровище. Прекрасно е да си майка!post signature

2 коментара:

 1. Много сладка картичка, като Джиджи, голям е сладур, без да я познавам лично :)

  ОтговорИзтриване
 2. Ооооооооооу, Софи, думи нямам да опиша колко ми харесва!!! <3 Няма такъв сладур! :)))) Бебешка, а в същото време в много любим мой стил и композиция... <3 Просто прекрасна!
  Благодаря ти за милите думи и за това, че намери време да се включиш в моята игра с толкова красива картичка, детенце! :)))
  Нямам търпение да се запознаем на живо!
  Тони, <3! :)))
  P.S.: Айде и една Цюрихска среща, че ви завидях! :P

  ОтговорИзтриване