събота, 31 август 2013 г.

Thank You!

Докато течаха промените и новостите в живота ни, за които писах по назад, едно приятелско семейство беше през цялото време до нас подкрепяше ни в идеите ни и никога не ни отказа помощ, а докато търсихме жилище не се поколебаха да ни приютят за месец, дори два. Едва ли щяхме да успеем без тяхната подкрепа. Разбира се няма как да им се отплатим за това, все пак затова са приятелите- в нужда наистина се познават, както се казва. И въпреки това им подготвихме малка изненада, поканихме ги на обяд, а аз подготвих ето тази благодарствена картичка.Не исках да пропускам предизвикателството при Sami Stamp- Anything goes, затова реших да използвам печата им "Birds On My Toes", който бяха поставили като незадължително условие. Реших, че птичето е подходящо за моя случай и съчетах поводите. 

Използвала съм амбалажна хартия, дизайнерска хартия, състаряване с дистрес мастило Античен лен- напоследък май почти само него използвам, цветята са опит да повторя наученото от Violet Cloudlet за ръчно правени цветя, а сухите клонки ги измъкнах от едно букетче, събирано по бреговете на Адриатическо море в Хърватия.

7 коментара:

 1. Много е красива и нежна, а цветята са великолепни с тези сухи клонки.

  ОтговорИзтриване
 2. Благодаря, съчетанието цветя и клонки изненадващо се получи доста сполучливо, особено с добавянето на клонките, което стана спонтанно, картинката направо живна.

  ОтговорИзтриване
 3. Your card is adorable! Did you make the flowers? Thank you for entering in Sami Stamps DT Call Challenge!

  ОтговорИзтриване
 4. Софи, чуден подбор на хартийте. И цветята са станали чудесни. Комбинирани с тревичките са още по- красиви!!!

  ОтговорИзтриване
 5. Страхотна картичка! Много красиве и нежна! Много ми харесва!

  ОтговорИзтриване
 6. Хубаво е когато човек има на кого да каже "Благодаря".А вие сте го направили по много изискан начин!Картичката е много нежна и с това птиче винаги ще им напява мелодия за приятелството м/у вас.Дай Боже всеки му такива приятели!Поздрави!

  ОтговорИзтриване