четвъртък, 19 септември 2013 г.

Candy- победителите!

Здравейте момичета,

Първо- Огромно Благодаря на тези, които се включиха в почерпката. Радвах се като дете всеки път, като видех в мейла си качен нов линк и бързах да отворя блога си, за да видя кой какво ми е подготвил. Изключително интересно е да виждам какви интересни идеи и реализации могат да се сътворят по темата, която зададох, а още по-несравнимо е удоволствието да видя и пипна картичките наживо. Много благодаря на момичетата, които ми изпратиха своите!
Ето тези получих досега, очаквам и още с нетърпение


Всяка една картичка е красива и уникална сама по себе си и носи част от всеки един от вас. 
Като сродни творчески души аз ви чувствам много близки и затова ми е изключително трудно да взема решение коя картичка най-много ми харесва. Винаги съм искала да си имам мое предизвикателство покрай всички тези, в които съм участвала, струвало ми се е толкова вълнуващо- и то е, докато не дойде моментът, в който трябва се избере победителя. 
Дълго мислих, гледах, чудих се, опитвах се да избягам от тази отговорност, да спра да мисля за нея и да разчитам само на чувствата си- нали е присъща за зодията ми Везни тази вечна колебливост, та и аз не правя изключение. Вашите творения ме докоснаха всяко по своя си начин, и накрая успях да се спра не на една, а на две, които ме впечатлиха изключително много


Marie, благодаря ти за красивата и нежна картичка, която направи за мен. Идеята ти и реализацията успяха да ме впечатлят и разчувстват. Стихът, който написа в коментарите и сравнението с прелетните птици, са много верни, а двете птички много ми напомниха за нас- как мъжът ми се е надвесил над нас и ми говори, а аз си стоя у дома и гледам детето. :)
Винтидж стилът, който си използвала, хартиите в пастелни тонове, декоративните елементи, цялата комбинация много ми харесва и разглеждайки и другите ти творения в твоя блог, мисля, че материалите, които съм подготвила, ще са ти от полза. Още утре ще ги изпратя, само ми остави адреса си.


JIJI, сигурно няма да го чуеш за първи път, но правиш уникални картички. Убедих се вече и наживо.Всеки цвят, всеки детайл будят възхищение у мен. Страшно ми харесва ефектът 3Д, който има картичката и все още ме сърбят пръстите да я разглобя и да проуча как е направена. А идеята с лаптопа е много оригинална.Аз съм пристрастена към лаптопа си и интернет, може би си е някаква съвременна болест, но факт е, че именно компютърът си е единствената връзка на нас, живеещите в чужбина, с България и всички любими хора там. За теб ще подготвя специална изненада, веднага след като стъпя на немска земя. Ще ти пиша, за да се уговорим за пратката. :)

За всички останали съм подготвила още една изненада- реших да подаря на някой от вас компекта, който получих от списание Креативити, коледни хартии и печат, добавих и някои декоративни елементи на същата тема. А решението за печелившия го взе моят рандом Валентин. ;)


Цвети, ще чакам да ми пишеш адреса си, за да ти изпратя наградата. :)

На всички отново благодаря и ще се видим отново в някое дуго предизвикателство!

Бъдете здрави и винаги вдъхновението да е с вас!

Поздрави,
София

3 коментара:

 1. Страхотна изненада Софи! Много съм щастлива, за пръв път ми се случва да спечеля награда!А най-много ме радва това, че си се спряла точно на моята картичка!Много здраве, щастие и късмет в новия дом на цялото ти семеъство!

  ОтговорИзтриване
 2. На мама копието! <3 :-* Жив и здрав да ти е и много да го слушате! :)
  Софи, честно, и на мен картичката на Marie ми беше фаворит! :))) Има много мънички скрити послания и символи - точно това, което си изброила. :) Чудесен избор на победител и напълно заслужена награда!
  Благодаря ти за прекрасните думи, детенце! <3 За мен е чест да съм от Избраните! :)))) Не знам какво си намислила, но ще се чуем на лични. :D
  Поздравчета и прегръдки! <3

  ОтговорИзтриване
 3. Честито на трите късметлийки, заслужени награди. Мари, картичката ти е уникална! Софи, днес ти пуснах моята къщурка, дано пристигне до утре. Ако имаш възможност(или някой от семейството), мини през пощата следобяд да си я вземеш. Дано и този вагон да пристигне навреме :)

  ОтговорИзтриване