сряда, 2 октомври 2013 г.

Hello Autumn!

Есента дойде, слънчицето пак се подава сред облаците, но вече много по-рядко, взехме да сменяме гардероба, хората започнаха да се затварят вкъщи и да се усмихват по-рядко..Хайде да спирам, че ще я изкарам най-депресарския сезон. Истината е, че есента си има своя чар, който съвсем не е за пренебрегване- около нас всичко се обагря в най-красивите топли цветове, а в планината е приказно красиво, ако улучиш някой хубав ден, освен че може да направиш уникални снимки в контрастни цветове, може да посъбереш и малко материали за картички, пък ако не за тях дори за украса вкъщи под формата на букетче от шарени листа. Всъщност има толкова възможности за творене с листата, че сега ми хрумва- ако намеря повечко информация, може да напиша скоро още един пост по темата.И понеже напоследък по всички блогове се правят есенни картички и на няколко места видях вдъхновения от цветове и снимки, а и времето предразполага да изпаднеш в това настроение, ето че и аз без много да му се старая и мисля, направих картичка по темата, използвайки сладката катеричка на A day for daisies, която мисля все още е freebie и можете и вие да се възползвате от това, както и хартиите на My mind's eye- Stella & Rose Mabel, които спечелих при Мър-Мяу и които страшно харесвам (само да не бяха двустранни, че всеки път настава голямо колебание да режа или не...). Сухите листа събрах от паркчето до нас, в което бродят катерички и без всякакво притеснение дори влизат в балконите на хората. :) Трети опит с шевната машина, този път без големи произшествия. ;)

Не мога да пропусна да спомена и чудесната идея за календар на 2014 на Картичкофурии, която е на път да се осъществи. Картичката я добавям там като предложение за месец октомври.
Предизвикателства:

http://tokbobok.blogspot.de/2013/10/tbc-5-autumn.html

http://crazychallenge.blogspot.de/2013/09/cch-155-sketch.html

http://houseofcardschallenge.blogspot.de/2013/09/month-three-photo-inspiration-any-style.html

http://cardmaniachallenges.blogspot.de/2013/09/cmc-30-cute-as-button-use-at-least-1.html13 коментара:

 1. Софи,тъкмо си помислих да не ви е навестила някоя катеричка за вдъхновение:)А шевът,като за трети опит е супер ,само с една забележка ако ми разрешиш....според мен трябва да отпуснеш малко горният конец за да може долният да го придърпа.Разбира се ако това не е търсеният от теб ефект.

  ОтговорИзтриване
 2. Снежи, рабира се, че може забележки. Къде и как я забеляза тази подробност с конеца, ако знаех как да го оправя ... ето повод да се отбиеш насам :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. С най-голямо удоволствие!Нали знаеш какъв грип върлува по нашите места и мен не отмина ,та след ката се оправя ме чакай:)))Поздрави!

   Изтриване
 3. The image is fabulous and I LOVE the coloring! The leaf and acorn accent are amazing, too! Thanks for joining us at HOC--hope you join us again SOON! :) Mynn xx

  ОтговорИзтриване
 4. Много сладка картичка Софи.Хоареса ми идеята с листенцата и жълъдчетата -Бравоооооо!!!

  ОтговорИзтриване
 5. Ооо, каква сладка катеричка! Прекрасна есенна картичка си сътворила!

  Мерси, че се включи в предизвикателството на The Crazy Challenge!
  Гуш
  Ем

  ОтговорИзтриване
 6. Beautiful card Sophie, I love that image and your fabulous leaves! Thanks for joining us at HOC this week!
  Tammy x

  ОтговорИзтриване
 7. Страхотна есенна картичка!
  Благодаря ти,че я включи в Card Mania Challenge !
  Поздрави, Kaly


  ОтговорИзтриване
 8. This card is adorable. I love the touch of color of the flowered paper and the real oak elements that you have incorporated into your creation. Very original!!
  Thanks for joining us this week at House of Cards.
  Rosi x

  ОтговорИзтриване
 9. What a great card for Autumn with the cute squirrel and his acorns! Thanks for joining in the challenge this week at House of Cards.

  Hugs, Vannessa
  HOC DT

  ОтговорИзтриване
 10. Жалко, че изпуснах тази сладка рунтавелка. Картичката ти е чудесна, а есента тази година е повече от прекрасна. Благодаря ти, че пак се отби при нас :)

  ОтговорИзтриване