неделя, 6 октомври 2013 г.

Spiderman | Happy Birthday Card |

Темите за супергероите не са ми от най-любимите, особено когато става въпрос за до болка познати фигури като Спайдърмен, но пък и не пропускам възможност да експериментирам, когато ми се изпречи такава в ежедневието. Такъв е и случаят с тази картичка- рожден ден на 4 годишното момченце на наши приятели, което си избра за тема на празника точно този супергерои. Разбира се очакваше се, а и така си беше, всичко да е украсено с образа на Спайдърмен- от гирляндите и облеклото, та до чашите, чиниите, салфетките и разбира се тортата, която беше изработена от неговата майка и изглеждаше страхотно.


При самата картичка наблегнах на основните цветове синьо и червено, хартиите са Papermania - Happy Days. Отново шевната машина в употреба, но и малко бодове на ръка- например паяжината, излизаща от ръката на Спайдърмен, табелката долу вдясно, а паяжината в ъгъла е от лепени конци. Фонът от бизнес сгради е мое дело, исках да не бият на очи и ги оставих тип силуети, паякът също се опитах да го нарисувах сама. За съжаление малко проблеми с фокусирането на камерата, че тези дни е голяма тъмница навън, особено в сутрешните часове, когато снимах при това на терасата... Та това е, надявам се да се хареса на притежателите.

Включвам го при:

http://zabavlqtelstvo.blogspot.de/2013/10/blog-post.html

http://jellyparkchallenges.blogspot.de/2013/10/new-challenge-time-at-jellypark-friends.html


3 коментара:

  1. Wow super card, thanks for joining our Anything goes challenge at Jellypark, Gaynor x

    ОтговорИзтриване
  2. Много ми харесва, как си подбрала детайлите, а изтеглените от ъгъла нишки са прекрасна идея. Браво! Чудесна момчешка картичка!

    ОтговорИзтриване
  3. Много готина и ми хареса идеята със сградите! :)

    ОтговорИзтриване