неделя, 22 декември 2013 г.

Хартиени вълшебства- едно ново начало!

Задава се една нова година, а с нея и едно ново начало за всички нас- време за нови мечти, нови предизвикателства и нови прекрасни творения. Със Зара и Биби решихме да използваме момента и да ви поднесем една новогодишна изненада- идеята за нов блог, който да събере нас българските творци, в който да участваме заедно в предизвикателства, да обменяме идеи и хубави емоции, за наша голяма радост се осъществи. Заедно всички ще поставим новото начало на Хартиени вълшебства. Темата като за ново начало е разбира се ''Ново начало''. :)
Даваме ви свободата да я интерпретирате всеки по своя си начин. Дали ще е нов дом, ново приятелство, даряването на нов живот, началото на семеен живот, а защо не и новата рокля- изборът е ваш. Не забравяйте, че другото важно условие за участие, е да имате поне мъничко блещукащо елементче на картичката- било под формата на лъскави акценти, седефено копче, стъклени мъниста или каквото ви хрумне, за да го има Вълшебството.
Победителят ще спечели награда, предоставена от любезните ни спонсори Uau.bg .

Ето и моето предложение:

Картичка, специално за момичета, за които шопинга е терапията, спасяваща ги от сивото ежедневие, от голямото разочарование, от неприятните моменти, от които трябва да избягаме по някакъв начин, за да продължим ведро с надежда напред. Какъв по-добър начин от този да влезеш в любимия си магазин и да си позволиш нещо красиво, мечтано, което да погали самочувствието ти и да те направи истински по детски щастлив. :)

За изработката се опитах да използвам елементи, които срещаме по дрехите, а именно- плат, тюл, панделки, копчета и мъниста. Печатчето е на Jellypark Friends.

Желая ви приятно творене с нас! Очакваме ви с нетърпение! :)
post signature

3 коментара:

  1. Успех, Софи, с вас съм! Всяко ново начало е вълнуващо и вдъхновяващо. Пожелавам ви и занапред да е така.

    ОтговорИзтриване
  2. Успех на новия блог, Софи. А на теб много вдъхновение, за да увличаш всички картичкоправещи. :)

    ОтговорИзтриване