вторник, 4 март 2014 г.

Женска красота

здравейте приятели,

този месец при Хартиени вълшебства искаме да видим вашите творения на една пролетна и нежна тема - Женска красота. Свързваме месец март с пробуждащата се природа, с променящото се сезонно настроение и  разцъфващата красота навсякъде, с деня на жената и майката. Покажете ни едно от безбройните лица на Женската красота, жената-любима, жената-майка, жената, която ви вдъхновява.

За моята картичка използвах един от прекрасните печати на Aurora Wings, които за моя голяма радост този месец са наши спонсори редом с Uau.bg.  Двата спонсора предоставят ваучери за пазаруване от техните онлайн магазинчета.

Момичето е прелестна китайска булка с птица феникс, в китайската митология символ на Ин и Ян, на грацията, мира и любовта. След като се порових в интернет и учудващо установих, че всички китайки традиционни булки носят червен цвят рокля, реших, че няма да изменям на техните традиции, защото разбира се се оказва, че това не е случайно и че червеният цвят е символ на късмет и бъдещи семейни успехи, докато белият носи нещастие.
Концентрирах се като цветова гама върху топлите цветове- червено и жълто и балансирах с белия цвят. Хартиите са на My Mind's Eye, различни по- големина допълващи се шарки с цветни мотиви.

Е, това е моята екзотична азиатска вдъхновителка, едно от многото лица на жените.
Очакваме с нетърпение вашите проекти по темата!

Софи

1 коментар: