петък, 28 март 2014 г.

Spring Tags

здравейте!

Отбивам се да ви покажа тагчетата, които направих за пролетната размяна на Ем. Радвам се, че макар и натрупалите се задължения и ангажименти, успях да се включа в последния момент.Всяко от тагчетата е различно, носи своето индивидуално настроение, стил и послание. И все пак общото между тях са не само печатите на любимите ми A Day for Daisies и хартиите на My Mind's Eye,  а и някои декоративни елементи като различните по вид дантели, копчетата и перлите. Опитах се да предам възможно най-много от колоритността, свежестта и настроението, носещи настъпващата пролет и предстоящите празници.

А ето и тагчетата по отделно:

Едно красиво танцуващо горско създание в нежни пастелни цветове. Този таг ще го включа в предизвикателството при A Day for Daisies- Pretty Pastels.


Пъстрите ботушки са по-скоро в кънтри стил, тъй като използваната карирана хартия изключително ми напомня на селска къща някъде в Алпите.

При късметлийското човече заложих само на два основни цвята и малко по-семпъл вид.

Включвам тагчетата тук:

Тokbobok-Spring flowers
Card Mania Challenges -Lace and pearls
Crazychallenge-Flower frenzy
A Creative Romance- Spring flowers

2 коментара:

  1. Успяла си напълно да уловиш цветното, весело и пъстро пролетно разнообразие. Много красиви тагчета си сътворила и само мога да съжалявам, че пропуснах тази размяна...

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесни са и трите, но ботушките са ми фаворит. Толкова са свежи и цветни! Късмет!

    ОтговорИзтриване