събота, 12 април 2014 г.

Синьо - картичка по колаж

здравейте,

днес ще ви покажа картичката, която правих за последната игра при Картичкофурии- Картичка по колаж. Условието беше всеки да си избере от определен  сайт колаж, който да вдъхнови с цветове и стил авторa за създаването на картичка, отговаряща на колажа. Ето на кой  колаж се спрях аз.


Впечатлих се от съчетанието на студените сини нюанси с бяло и строгите геометрични форми с интересни завъртулки и плетки. Някакси се пренесох далече из Скандинавските страни по крайбрежието на северните морета. И ето какво се получиКомбинация от студени цветове- бяло, сиво, синьо и черно. Фон с интересни ориенталски завъртулки за контраст на студенината. Загадъчна жена в гръб с красива плитка на нежните си рамена. Лек фееричен блясък на роклята и и седефено копче, което да напомня за морето. Стилът е изчистен, декорацията е минимална.
Надявам се съм пренесла усещането си от колажа върху картичката и получателката да я хареса.

С тази картичка искам да поздравя и Vania J-K по случай първата и блогогодинка. Печатът съм го срещала и на нейна картичка, изключително красива и впечатляваща, затова го свързвам по някакъв начин и с Ваня.

Предизвикателства:

tokbobok- clean and simple
 crazychallenge-bling it up

6 коментара:

 1. Прекрасна е, Софи! Наистина си успяла да пресъздадеш начина, по който си почувствала колажа. <3 Тази мистериозна дама на АДФД винаги ме е впечатлявала. :) Има нещо много мистериозно и притегателно. Супер CAS ти се е получил! :)

  ОтговорИзтриване
 2. Софи, чудесна картичка! Благодаря ти, че я сподели с нас в The Crazy Challenges. :)

  ОтговорИзтриване
 3. Чудесна картичка, Софи ! Това е един от любимите ми печати :) Благодаря ти, че се включи в моята блогогодинка :)

  ОтговорИзтриване
 4. Картичката е наистина чудесна и по много хубав начин си уловила усещането на колежа :) А знаете ли кое е най-прекрасното? Това, че картичката е вече моя ...Благодаря ти от сърце, Софи!!!

  ОтговорИзтриване
 5. Чудесна е, Софи. Наистина те пренася към пейзажите от колажа, а картинката е прелестна.

  ОтговорИзтриване
 6. Страхотна синя красота, Софи!

  ОтговорИзтриване