четвъртък, 5 март 2015 г.

Плик за подаръчен ваучер в синьо

здравейте,

много отдавна не съм се мяркала тук, но ангажиментите около мен просто не спират и така и не достигам до блогер и възможността да пиша. Но днес реших да си взема поне малко време и да ви покажа нещо ново и интересно, измайсторено с продукти от Стампин ъп в типичния за тях изчистен стил или поне моя опит да се доближа до него. ;)
Публикацията,  е малко позакъсняла във времето, тъй като е предназначена за предизвикателството при Хартиени вълшебства ''Пастелно'', но пък с нея мисля да ви напомня за възможността да се включите там (имате още две седмици) и да спечелите ваучер за пазаруване при Uau.bg.


За рождения ден на приятелка получих поръчка да направя плик за ваучер-карта за онлайн магазин. Реших да избягам от стандарта и да опитам нещо ново. Туториал за самия плик открих в интернет, него ви го показвам по-надолу в поста, при самото отваряне малко импровизирах, тъй като исках да има място за лично послание. Повече за материалите може да прочетете в Стампин ъп блога ми (за български език натиснете бутона за превод).

Цветовете са любимите на рожденичката- синьо и лилаво. Печатът часовник е свързан със замисления подарък- а имено ръчен часовник. А ето и туториала, по който се водих.


Хубав ден и много вдъхновение от мен!
Sophie

Няма коментари:

Публикуване на коментар