неделя, 30 октомври 2016 г.

Картишок и Наборсата: Сватба в рустик стил

Здравейте, 

 IMG Vision надмина очакванията ми. Впечатлена съм от качеството на хартиите им, а що се отнася до диазайните има за всекиго по нещо. 
Какво си избрах аз? Ясно е, че залитнах първоначално в посока изчистен стил, но пък едно блокче ме спечели също от пръв поглед, а доколкото виждам от предните публикации, и не само мен. ;) Ето защо ще срещате занапред Sunny Meadows Collection често в моите творби.


И някак като че от самосебе си дойде и вдъхновението ми. 
Цветя, набрани от полето, естествени материали, зебло, канап и житни класове, дърво и семплост в близост до природата. 
Отново откривам перфектната колекция дизайнерски хартии, подходяща за комбинации в този стил- Wood Texture Collection. Но стига вече приказки, насладете се на моя мини комплект, подходящ за тържество в рустик стил.Картичка и мини кутийки за гости. Слънчогледите са изработени с пънч на Stampin' Up ! Blossom Bunch. Кутийките може би ви изглеждат сложни, но ще ви издам, че всъщност стават изключително бързо и то по няколко различни начина. Нужни са само парче картон и тример или дъската за правене на торбички на WMRK Gift Bag Punch Board. Ето и бонус от мен - два туториала с различни методи за направата им.


Ще очакваме вашите творби с дизайнерска хартия в нашето актуално предизвикателство 
ММП 17: Използвай дизайнерска хартия

Софи

1 коментар: